Sanitair Barendrecht

Home/Sanitair Barendrecht
Sanitair Barendrecht 2018-02-28T10:07:40+00:00

Sanitair Barendrecht? Bel 010 – 7603474

Sanitair barendrecht

Sanitair zelf doen of loodgieter Barendrecht bellen?

Is het plaatsen of herplaatsen of repareren van sanitair iets wat je zelf kan doen of moet je hier erkend loodgieter voor zijn? Dat is een vraag die veel mensen zich afvragen. Vroeger was dit zelfs nog ingewikkelder dan dat het nu is. Tegenwoordig is alles gebruiksvriendelijker gemaakt. De fundering van de installatie is redelijk simpel en kan iedereen doen. Bel 010 – 7603474

Loodgieter Barendrecht tip: Drinkwater leidingen zijn gemaakt van koper of kunststof. Indien u een kunststofleiding heeft is het verstandig om in de gaten te houden of ze voldoende tegen hitte kunnen. Op dit moment zijn alle afvoerleidingen er zo op ingericht dat het niet uit hoeft te maken welke temperatuur water er doorheen stroomt. Ze zijn hitte maar ook vorm bestendig. Bochten van leidingen worden omgesmolten met solderen of bepaalde koppelingen.

Maten van leidingen worden aangegeven met verschillende maten. Inches is de eenheid die gebruikt wordt voor buizen en fittingen met schroefdraad. Bij kunststofbuizen worden de diameters van de binnenkant aangegeven in millimeters. Een buis van koper wordt aangegeven met de dikte en diameter van de buitenkand. De diverse maten zijn als volgt:

De meest voorkomende diktes van de buizen voor waterleidingen zijn 15 x 1, 22×1, 12×1, 28×1,5 (buitendiameter x wanddikte in mm). Naast waterleidingen zijn ook de leidingen van kunstof vaak via deze maten omschreven. Bel 010 – 7603474

Sanitair Barendrecht

De dikte van de leidingen nemen af naarmate je dichterbij de kraan zit. De zogenaamde standleidingen, die de diverse hoogtes van water voorzien, zijn minstens 20 mm. Dit is hetzelfde als 22X1. Op de verdieping gaat het om buizen van 15 mm. Dit staat dan weer gelijk aan 15X1 als maat. Dit kan tot aan de waterputten, als er niet meer dan drie punten zijn aangesloten. Wanneer je wil weten hoe je dit het beste kunt aanpakken kun je dit vaak vragen in de bouwmarkt waar je de producten haalt. Ook kun ons advies vragen.

installatiebedrijf Barendrecht

Als u bij het lezen van bovenstaande tekst geen idee heeft waar het over gaat, raden we u toch aan om ons als ervaren en erkend loodgietersbedrijf Wassenaar te bellen op 010 – 7603474 .

Relevante artikelen:

Loodgietersbedrijf Barendrecht | Loodgieter Barendrecht | installatiebedrijf Barendrecht | Sanitair Barendrecht